Simon Buch

Team Leder

Vi har nogen fantastiske medarbejdere, der giver mig lyst til at møde ind på arbejde hver dag. Der er lækker mad, god stemning og så er det bare kulturen i CS Media. Man har lyst til at være her. Der er plads til alle. Jeg har været i mange call-centre, og der har jeg næsten altid løbet hjem fra arbejde, fordi jeg har været så glad for at få fri, men her bliver jeg lidt ked af det. Jeg synes, der går lidt lang tid, før jeg får lov at møde ind igen. Det skyldes den sociale stemning. Det kan ikke beskrives. Det er noget der skal opleves, før man kan forstå det!

 

 

Anders Kyst

Bogbutler

Det, der adskiller sig fra andre typer af telemarketing, er, at vi sælger noget, som vores kunder har vist interesse i. Når du ringer op, skal du ikke igennem et langt salgs-pitch for at bløde kunden op. I stedet får du dig en god snak om bøger og de muligheder, som den rette bogklub kan medføre. Det er derfor, jeg arbejder her.

Camilla Mikkelsen

Churn medarbejder

Det jeg godt kan lide, ved at arbejde hos CS Media, er, at mine kollegaers forskelligheder bliver respekteret. Det gør det til en fantastisk arbejdsplads, hvor man kan være sig selv.
“Gode kollegaer gør arbejdet meget bedre”

Claes Sørensen

Bogbutler

Jeg blev anbefalet et job som bogbutler hos CS Media. Jeg var skeptisk overfor tanken om at være telefonsælger, men jeg må erkende, at CS Media kun har overrasket mig positivt, fra hver dag der er gået. Modsat andre steder tilbyder jeg kunderne et fantastisk produkt, som jeg kan stå inde for. Toppen af isbjerget er arbejdsmiljøet – med en samling af de bedste mennesker omkring én!

“Pick up the phone and start dialing”

Julie Schertiger

Bogbutler

”We don’t appreciate negative vibes around here… Move along.”

Kasper Juul-Jantzen

Bogbutler

CS Media er en dejlig arbejdsplads med en saftig og NOMA-værdig frokostordning. Jeg har søde kollegaer og der er et godt sammenhold. Vi er arbejdsomme, men der er bestemt også plads til hygge i pauserne. Primært i form af bordtennis og ‘flyderi’ i afdelingens lidt for behagelige sofa. Af og til falder der også en sodavand ned, og det er jo bare klasse.

“Jeg ringede, jeg solgte, fino alla fine – repeat!”

Linda

Bogbutler

Hos CS Media har jeg friske og flinke kollegaer, en positiv ledelse og gode mødetider.

Som sælger for Gyldendal formår jeg gennem fiktions- og faktabøger at inspirere mange mennesker i alle aldre. Det synes jeg giver mening. Det er skønt at få lov til at formidle bøger og inspirere andre til læsning.”

“Uden bøger, samler sindet støv.”

Marc Kokholm

Bogbutler

Bøger er min store passion, da de giver indblik i verden som den er og verden som den kan blive. Det mig en stor ære at kunne dele min passion med andre og samtidigt få penge for det.

“The books that the world calls immoral are books that show the world its own shame.”

Mathias Graversen

Bogbutler

Det, der er fedt ved CS Media som arbejdsplads, er uden tvivl stemningen på kontoret, forholdet mellem kollegaerne, og at man fra dag ét føler sig velkommen. At sælge Gyldendals produkter, der ikke irritere kunderne, men skaber værdi for dem, er helt klart motiverende.
”Don’t judge a book by its cover”

Nathalie Lund

Bogbutler

”Jeg synes, vi har en del frihed hos CS Media. Derfor er vi også hjælpsomme og rigtig gode til at motivere hinanden. Det giver en god stemning og rigtig god kaffe. Jeg kan dog mangle isterninger i sommervarmen, men det er også opmuntrende at blive kvitteret med is. Allround fedt job.”

”I’ll do the talking”

Sana Ali

Churn medarbejder

Det fede ved at arbejde hos CS Media er, at der er kort fra idé til handling. Når man har et forslag, kan man altid blive hørt, og så er det fedt at se, at man rykker noget. Med et godt kollegaskab går man altid glad og tilfreds hjem. Vi er næsten som en familie.

”Be optimistic and you will become successful.”

Stine Andersen

Bogbutler

”Jeg elsker at snakke med nye mennesker, så derfor var jobbet hos CS Media lige noget for mig. Her er en hyggelig stemning, søde kollegaer, en god frokost ordning og masser af kaffe og sodavand. Jeg vil til en hver tid anbefale jobbet med god samvittighed.”

”Learning by doing”