Her på siden kan du se ledige stillingsopslag. Har vi ikke en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer, og du mener, at du kan bidrage til CS Media på en anden måde, er du velkommen til at skrive uopfordret til kk@csmedia.dk. Skriv venligst ”Uopfordret ansøgning” i emnefeltet. Beskriv med få ord, hvem du er, og hvorfor du ønsker at arbejde hos os. Vedhæft dit CV og andre relevante dokumenter, så kontakter vi dig ved mulighed.

Karrieremuligheder

Hos CS Media prioriterer vi vores medarbejdere højt. Derfor belønner vi en god indsats og hårdt arbejde. Udover initiativer som konkurrencer, provision og bonusordninger har vi en CS Liga, der giver medarbejderne flere muligheder. Med et sådant initiativ får de sælgere, der har de bedste resultater, en eksklusiv mulighed, når de inviteres på en oplevelsestur med ledelsen. Det åbner nye døre, hvor der kan tales om mentorordning, performance eller karriere. Formår én sælger at være i CS Liga seks gange på et år, får han eller hun en titel som CS-legend. Sælgeren vil blive kendt og husket i CS Medias historie. Udover præstige i titlen krediterer vi med et diplom samt en ekstraordinær præmie.

Ledige stillinger

Kundekonsulent hos CS Media

Har du lyst til at arbejde med support, fastholdelse og kundeservice?

Vi søger lige nu de allerbedste kundekonsulenter til at yde support, fastholdelse samt kundeservice hos CS Media. Du vil telefonisk skulle håndtere opgaver fra fastholdelse af kunder, support/rådgivning til eksisterende kunder, retention arbejde og sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet, og at kunden har følt sig godt behandlet og hjulpet. Som kundekonsulent er du virksomhedens stemme udadtil og din indsats spiller en stor rolle for virksomhedens image og den gode kundeoplevelse.

Dine kvalifikationer

 • Det er ikke et krav, at du har siddet i en lignende stilling før, men erfaring fra andre stillinger indenfor service og salg er en fordel.
 • Du er Moden og mødestabil.
 • Du er Empatisk.
 • Du er Robust.
 • Du er Ambitiøs og bare en smule konkurrencemenneske.
 • Du har massere af gå-på-mod.
 • Du er selvkørende og stiler efter at forbedre og udvikle dig.

Hvorfor vælge at blive (Supporter) hos CS Media?

 • Du vil være en del af et fællesskab med holdånden i højsædet.
 • Du vil arbejde i et ordentligt miljø.
 • Løbende udvikling inden for kommunikation, salg og service.
 • Mulighed for lækker madordning.
 • Mulighed for på sigt at overtage andre opgaver.
 • Attraktiv provision og bonus ordning.

Arbejdsplads, ansøgning og startdato

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt i tidsrummet kl. 08.00 – 18.00 mandag til fredag.

Du vil have arbejdsplads på Avedøreholem 96D, 2650 Hvidovre.

Vi holder løbende samtaler og opstartshold. Opstart og oplæring vil foregå hos vores samarbejdspartnere – mere info følger ved samtale.

For at være det perfekte match kan du nikke genkendende til følgende:

Jeg elsker at yde god service og går gerne skridtet videre for at opfylde kundens behov.
Jeg har teknisk flair. Mine kommunikative evner er i top, og jeg taler og skriver fejlfrit på dansk.
Jeg føre en dialog over telefonen, og jeg trives i et konkurrencepræget miljø. Jeg er en teamplayer med stort T og motiveres både af teamets og egne mål. Jeg trives med at blive målt på min performance, herunder kundetilfredshed.

Vi kan tilbyde dig

Hos CS Media vægter vi ansvar, performance og socialt samvær højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et spændende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor vi sætter en ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel.
Du kommer til at indgå i et stærkt og ambitiøst team, der er kendetegnet ved, at alle har et højt drive og en gennemgribende teamånd. Derudover vil du de første 4 uger få uddannelse og blive oplært i vores systemer og produkter. Af hensyn til intern uddannelse og oplæring er det ikke muligt at afvikle ferie i de første 3 måneder af ansættelsen.

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning og CV til vores teamleder Simon Buch på sbu@csmedia.dk. Vi afholder samtaler løbende. Har du yderligere spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte os på +45 60 13 03 97.

 

 

CS Media søger Bogbutlere

ikke din typiske telefonsælger

Kunne du tænke dig at blive en sælger, som dine kunder gerne vil snakke med? Og er du parat til at begive dig ud på en spændende rejse i praktisk salg og kommunikation?

Som vores nye bogbutler får du både fast løn, provision og bonus. Samtidig sørger vi for at udvikle dig og dine kompetencer, så du bliver en 1. klasses sælger.

CS Media – vi skaber langsigtede kunderelationer
Hos CS Media tror vi på, at bøger er essentiel del af et oplyst og kulturelt samfund. Når vores erfarne bogbutlere ringer rundt til private kunder på vegne af Gyldendals Bogklubber, søger vi at skabe langvarende og solide relationer til vores kunder. Det gør vi ved udelukkende at sælge noget, som vi selv tror på – målrettet til kunder, vi ved, har interesse i vores produkter.

Drop det klassiske pitch, og få en god snak om bøger
Du bliver en del af bogbutlerteamet, der arbejder målrettet med telefonsalg af Gyldendals mange bogklubsmedlemskaber. Inde på vores eksklusive fælleskontor i Hvidovre bydes du velkommen af dine 20 nye kolleger, der er en ivrig og passioneret flok dygtige sælgere. En typisk arbejdsdag ligger mellem kl. 9-17, og efter en frisk morgenbriefing er du klar til at lave dagens salg.
”Det, der adskiller sig fra andre typer af telemarketing, er, at vi sælger noget, som vores kunder har vist interesse i. Når du ringer op, skal du ikke igennem et langt salgs-pitch for at bløde kunden op. I stedet får du dig en god snak om bøger og de muligheder, som den rette bogklub kan medføre. Det er derfor, jeg arbejder her,” siger bogbutler Anders Kyst

Bliv belønnet for dit gode arbejde
Vi arbejder målrettet på, at vores medarbejdere bliver godt belønnet for deres arbejde. Vi tilbyder fx en god fast timeløn kombineret med både provision og bonus.

”Man kan mærke, at der er gjort noget ud af at skabe et behageligt og moderne arbejdsmiljø. Både vores skriveborde og stole samt opholdsrum er nyt og lækkert, og i pauserne plejer vi at slappe af over et slag bordfodbold, bordtennis eller billard. Derudover har vi en lækker og sund frokostordning. Det er fedt at arbejde et sted, hvor man i den grad føler sig værdsat,” siger bogbutler Kasper Juul-Jantzen

Vi udvikler dig hele vejen
Uanset dit erfaringsniveau giver vi dig en grundig oplæring og gør dig knivskarp i vores metoder. Men din faglige og personlige udvikling stopper ikke der. Vi tror på, at du altid har potentiale til at blive endnu bedre.

Som vores nye kollega og nye Bogbutler forventer vi at du er:

 • Moden og mødestabil.
 • Empatisk.
 • Robust.
 • Ambitiøs og bare en smule konkurrencemenneske.
 • Du skal kunne tale og skrive flydende dansk.
 • Du har massere af gå-på-mod.
 • Bevidst om hvem J. K. Rowling er.
 • Du vil være en del af et fællesskab med holdånden i højsædet.
 • Du vil arbejde i et ordentligt miljø.
 • Løbende udvikling inden for kommunikation, salg og service.
 • Mulighed for på sigt at overtage andre opgaver.
 • Garantiløn på 110,- i timen.
 • Attraktiv provision og bonus.

Har du den rette indstilling?
Du behøver ikke have salgserfaring for at passe ind hos os. Det er langt vigtigere, at du har det drive og gode humør, som kontoret i Hvidovre er fyldt med. Samtidig kan du se mulighederne ved at være her og går din nye stilling i møde med et åbent sind. Så lover vi til gengæld at give dig en solid praktisk uddannelse i salg og kommunikation.

Arbejdstiderne er 09.00-17.00 mandag til fredag. Arbejdet udføres hos vores salgsafdeling igennem vores samarbejdspartner i Hvidovre. Ansættelsesforholdet er også her. Der er gratis parkering ved arbejdspladsen.

Det er ikke et krav, at du er en ivrig boglæser eller erfaren sælger. Det vigtigste er, at du er indstillet på at gøre et godt stykke arbejde, er ambitiøs vedrørende din egen udvikling, og klar til at påtage dig ansvaret der følger med ved at skulle repræsentere en af Danmarks ældste og mest historiske virksomheder, Gyldendal.

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning og CV til vores teamleder Simon Buch på sbu@csmedia.dk. Vi afholder samtaler løbende. Har du yderligere spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte os på +45 60 13 03 97.